Venedor/a especialista en Sanitari Castelló

Leroy Merlin Castellón

Eres expert/a en sanitari? Has treballat com a lampista/a o has comercialitzat banys i mobles de bany i/o instal·lació de projectes de bany o similar?

Volem incorporar en el nostre equip als millors professionals del sector, persones amb una àmplia experiència i coneixement del seu ofici i els nostres productes. Per això, comptem amb tu!




Descripció

Leroy Merlin participa en la millora de la llar i l'entorn vital dels habitants del món.

Ajudar a imaginar la llar desitjada i, sobretot, a realitzar-lo:

adaptant-se al mercat local,

eixint a la trobada dels habitants,

proposant productes que responen a les seues necessitats,

interessant-se abans de res pel projecte de cada client,

creant botigues més acollidores i agradables.

Les botigues Leroy Merlin són grans superfícies de bricolatge en autoservei i venda assistida.

S'organitzen en 4 universos: bricolatge, construcció, jardineria i decoració.

Leroy Merlin també disposa de múltiples serveis adaptats en cada país per a facilitar la compra, la realització i el seguiment dels projectes.

Amb una oferta de 30.000 a 60.000 referències a les botigues, el repte de cada botiga Leroy Merlin consisteix a guiar al client cap a l'elecció adequada.




Funcions

Com a Venedor/a Especialista en Sanitari assessoraràs els nostres clients com un professional expert, assumiràs la responsabilitat sobre una família de productes, detectaràs oportunitats de negoci i col·laboraràs en la implantació i seguiment de les col·leccions. Per a això, posarem a la teua disposició totes les eines necessàries per a convertir-te en un expert referent per als nostres clients.

Requisits

  • Experiència com a lampista/a o haver comercialitzat banys i/o mobles de bany i/o instal·lació de projectes de bany o similar.
  • Ampli coneixement sobre del sector i el producte.