Inscriu-te al fòrum d'ocupació!

Participar és molt fàcil! Només has de clicar en el botó "Inscriure'm al fòrum" i completar el procés de registre emplenant les teues dades personals. Una vegada t'hages registrat correctament, podràs inscriure't a totes les ofertes de treball disponibles.

El primer fòrum online
Som Talent Província de Castelló!

Per què no t'ho pots perdre?

Perquè hem preparat una jornada digital especialment pensada per a persones que, com tu, estan buscant treball. Volem ajudar-te a trobar treball, i estem més que convençuts que aquesta jornada t'ajudarà a trobar-ho.

Què trobaràs en Som Talent Província de Castelló?

  • Marató d'entrevistes. Podràs aconseguir una entrevista de treball amb el departament de recursos humans de les empreses que participen en la jornada.
  • Ofertes d'ocupació actives per a llocs de treball reals.
  • Zona d'estands d'informació d'empreses a les que pots deixar el teu currículum.
  • Webinars i tallers en directe per a ajudar-te a millorar la teua recerca d'ocupació. 

Vols descobrir quines són les vacants d'aquestes empreses? Fes clic en el següent botó i inscriu-te!

Agenda d'activitats

Ofertes de treball

Els departaments de Recursos Humans de més de estaran presents en la Marató d'Entrevistes i podràs entrevistar-te amb ells si compleixes amb els requisits de les ofertes que es publiquen.

Actualitzem periòdicament les ofertes de treball publicades, pel que et recomanem visitar aquesta pàgina diàriament per revistar les noves ofertes.

Per a aconseguir una entrevista, només has de presentar la teua candidatura abans del dia 15 de juny en les següents ofertes de treball. L'empresa revisarà la teua candidatura i, si el teu perfil s'ajusta a les necessitats del lloc de treball, ens posarem en contacte amb tu i t'assignarem una cita amb hora reservada per poder mantindre la teua entrevista de treball digital el dia 17 de juny.

Entitats i empreses participants

Aquestes són les empreses participants en el fòrum d'ocupació Som Talent Província de Castelló.