AXA Seguros

Què et ve al cap quan penses en assegurances? Si la teua resposta és “tradicional”, és hora que ens conegues millor. Segur que la teua opinió canvia! Emprenedoria, creixement i innovació han sigut sempre imprescindibles en AXA des dels seus inicis a França fa 32 anys, i que ens ha portat a ser un Líder Global.

Hui les nostres dades parlen per si soles: 64 països (des de l'Argentina fins a Tailàndia); 165.000 empleats; 107 milions de clients; 98.500 milions d'ingressos.

I continuem el nostre esforç per millorar i canviar les coses. El nostre repte per a 2020: evolucionar El nostre CEO mundial Thomas Buberl opina que “les asseguradores tenen molt sovint la reputació de ser “pagadors de factures”, mentre que els clients esperen molt més de nosaltres”

Probablement et preguntes com estem convertint en realitat aquesta transformació. A més de moltes iniciatives actualment en marxa, creiem que la clau del nostre èxit està en les persones. És per això que apostem per un equip divers, amb ganes de créixer contínuament i d'afrontar nous desafiaments.

Ofertes de treball relacionades

AXA Seguros
Provincia de Castellón
Assessor/a d'Assegurances i Inversions

Si tens vocació d'empresari, tens caràcter emprenedor i dinàmic, vols desenvolupar una ...