Key Account Manager - Sector ceràmic

Alenta Equipo Castellón

COLORKER GROUP, grup empresarial dedicat a la fabricació i comercialització de paviment i revestiment ceràmic en multitud de formats, està buscant un/a KEY ACCOUNT MANAGER - SECTOR CERÀMIC per a unir-se al seu equip. Aquesta posició et permetrà liderar un projecte assumint la responsabilitat de la seua gestió i desenvolupament.

Funcions

Reportant directament a la Gerència Comercial, la teua principal responsabilitat serà generar una proposta de valor que permeta desenvolupar acords de col·laboració amb grans comptes de la distribució a nivell internacional, especialment en el mercat USA.

Les teues principals tasques seran les següents:

  • Dissenyar plans comercials personalitzats i adaptats als grans comptes.
  • Identificar als decisores en els comptes assignats.
  • Identificar oportunitats i buscar quines són les últimes tendències en el mercat per a captar l'interés dels grans comptes.
  • Dirigir les negociacions i relacions amb els grans comptes.
  • Tramitar el pressupost que et siga assignat amb eficàcia i optimització.



S'ofereix

La posició implica incorporar-te a una empresa basada en una filosofia que aposta per mantindre's a l'avantguarda de la creativitat i de la tecnologia, estaràs immers/a en un ambient innovador. COLORKER GROUP t'ofereix possibilitats de projecció i creixement professional.

Requisits

Busquem una persona amb experiència de, almenys, 2 anys en el lloc i, almenys, altres 2 anys en el sector. Així mateix, has de tindre amplia experiència demostrable en la gestió de grans comptes de la distribució ceràmica en l'àmbit internacional; en particular, els EUA. A més de comptar amb un alt nivell d'anglés, valoraríem conéixer un tercer idioma (francés o alemany). Pensem en una persona amb formació universitària, amb coneixements de comerç exterior i usuari expert d'eines d'ofimàtica (especialment, Excel). La persona idònia ha d'aportar un elevat nivell d'iniciativa i autonomia, una marcada orientació al client i resultat, així com bones capacitats de planificació i organització.