Agent venedor/a de productes ONCE (amb certificat de discapacitat ≥33%)

Associació Inserta Provincia de Castellón

Vols formar part del quart major ocupador d'Espanya a nivell general i del primer mundial de persones amb discapacitat? El Grup Social ONCE aposta pel talent, per les persones i per oferir-los oportunitats de vida. Els nostres agents venedors/es són el motor, els protagonistes essencials i els millors ambaixadors de l'ONCE davant la societat. És la teua oportunitat de formar part d'un projecte estable i solidari, i de pertànyer a una família diversa i inclusiva.

INSERTA Ocupació selecciona venedors/es amb acreditació de discapacitat/incapacitat permanent, per a vendre productes de loteria responsable de l'ONCE. Es busquen persones compromeses, amb do de gents, responsables i orientades a aconseguir objectius. Amb disponibilitat i una certa flexibilitat horària.

Tens l'oportunitat de sumar-te a una Organització solidària, social i compromesa, de persones i per a persones, conscient de la seua responsabilitat amb la societat, que t'acompanyarà en el procés d'acolliment i t'oferirà oportunitats de creixement professional.

Funcions

  • VENDA DE PRODUCTES ONCE EN LA ZONA ASSIGNADA. Venda dels diferents productes oferits per ONCE en la zona assignada
  • GESTION DE LA VENDA. Gestió correcta del producte, retirada, liquidació diària, exposició i venda. Gestió correcta i venda a través del TPV. Prospecció de mercat de l'àrea d'influència i contacte amb col·lectius.

S'ofereix

  • S'ofereix contracte laboral amb retribució fixa en 14 pagues, més comissions per vendes, amb oportunitat de desenvolupament professional.
  • Estabilitat laboral, desenvolupament professional, tracte directe amb el públic, beneficis socials i nombroses mesures que formen part del Pla d'Igualtat.


Requisits

  • És imprescindible estar en possessió de certificat de discapacitat ≥33%.
  • Es valorarà experiència en atenció al públic.
  • Es requereix mobilitat per a desplaçar-se per diferents zones assignades.
  • Es requereix agilitat en el càlcul numèric i disponibilitat per a treballar caps de setmana i/o festius