Customer Success Manager Tech

Alenta Equipo València

Eres una persona apassionada de la tecnologia? Has treballat amb programari SaaS? Domines algun dels principals llenguatges de programació? L'oportunitat truca a la teua porta!

Seleccionem CUSTOMER SUCCESS MANAGER TECH per a startup en fase scale up el programari de la qual SaaS automatitza i facilita la gestió de la informació de producte.


Funcions

La teua principal responsabilitat serà servir de nexe d'unió entre els nostres clients i l'equip tècnic. Entre altres tasques, gestionares el procés d'onboarding dels clients, donaràs suport a les incidències que es plantegen i col·laboraràs en la definició dels reptes tècnics per a millorar els nostres serveis.



S'ofereix

La posició implica incorporar-te a un projecte empresarial amb excel·lents expectatives de creixement, un ambient de treball multicultural, dinàmic, innovador i transparent a més d'un paquet retributiu concorde a la posició. Podràs gaudir de beneficis com el teletreball, formació a mesura, programes de benestar i molt més.

Requisits

Una persona amb formació en Enginyeria Informàtica, que aporte experiència professional en aplicacions de catàleg i de e-commerce. És imprescindible posseir amplis coneixements tècnics de programació, així com de les aplicacions Office Suite i Google Suite, especialment, Excel. Seria ideal que conegues l'entorn SaaS i tingues nocions de disseny d'experiència d'usuari.

Pensem en una persona amb habilitats per a la comunicació, empatia, capacitat d'anàlisi i orientació al client i els resultats.