2D Animator Creator

Alenta Equipo Valencia

T'apassiona la comunicació audiovisual? Vols ajudar a crear la guia d'estil de material audiovisual d'una startup top? Estàs de sort, l'oportunitat truca a la teua porta.

Sales Layer, startup en fase scale up situada a València i el seu programari SaaS automatitza la informació de producte, està buscant un/a 2D ANIMATOR CREATOR per a incorporar al seu equip.


Funcions

La teua MISSIÓ serà definir i desenvolupar la guia d'estil de materials audiovisuals de la companyia i aplicar-la en vídeos corporatius, formatius i promocionals, per a ús intern o extern.

Algunes de les teues tasques:

  • Produir, executar i editar vídeos de format variat (valorant-se especialment la creació d'animacions) per a utilitzar en diferents plataformes i accions de màrqueting incloses xarxes socials, esdeveniments en directe o pregravats.
  • Coordinar totes les necessitats relatives a la preproducció, producció i postproducció dels materials de vídeo (investigació, guionización, entrevistes, selecció de recursos visuals/música/locutors, subtitulat, preparació dels arxius necessaris, etc.)
  • Reunir-se amb altres equips de la companyia o dels clients/partners per a comprendre les necessitats i objectiu de cada vídeo.
  • La posició implica incorporar-te a una companyia amb un ambient multicultural, dinàmic, innovador i transparent amb unes oficines espectaculars situades al costat de Jardins de Vivers, en un hub tecnològic al costat del llit del riu, on disposaràs d'espais oberts, zones de relax, etc. A més d'un interessant paquet retributiu compost de fix més variable, podràs gaudir de beneficis com el teletreball, pressupost per a formació, programes de benestar i molt més.



Requisits

Busquem una persona amb formació universitària en Comunicació Audiovisual o estudis professionals en creació audiovisual i amplíssima experiència en la creació de vídeo corporatiu. És imprescindible dominar el programari d'edició (Adobe Premiere, Final Cut, After Effects, Photoshop, Illustrator, etc) així com comptar amb un sòlid coneixement tècnic per a plantejament i enregistraments de vídeo. És necessari posseir un nivell alt nivell d'anglés tant parlat com escrit. Pensem en una persona amb elevades capacitats creatives i comunicatives, flexibilitat per a abordar projectes de diversa naturalesa i el treball en equip.