Enyinger/a indústria 4.0

Alenta Equipo Castellón

Si busques un nou projecte professional, i vols desenvolupar la teua carrera professional en l'àrea d'indústria 4.0 T'estem buscant!

Seleccionem ENGINYER/A INDÚSTRIA 4.0 per a empresa dedicada al disseny i fabricació de maquinària i instal·lacions d'automatització industrial, situada a Castelló.



Funcions

La teua missió principal serà participar en la posada en marxa del projecte d'implantació d'indústria 4.0, desenvolupant una solució de serveis de comunicació i dades basades en el núvol.

Les teues principals funcions seran:

  • Participació en el desenvolupament i manteniment d'entorns de desenvolupament local.
  • Desenvolupament de noves funcionalitats cloud en màquines i instal·lacions.
  • Desplegaments de projectes en producció i adaptacions a requisits de clients.



S'ofereix

Podràs participar en el desenvolupament del projecte d'indústria 4.0 dins d'una empresa d'enginyeria vinculada al sector industrial, on tindràs l'oportunitat de créixer professionalment.

Si vols dur a terme projectes relacionats amb sistemes d'informació industrial, aquesta és la teua oportunitat! No és experiència el que busquem sinó potencial, persones amb iniciativa i amb una alta capacitat d'aprenentatge.


Requisits

Pensem en una persona curiosa, proactiva i amb ganes d'assumir nous reptes, que senta inquietud per la indústria 4.0, la robòtica i els projectes desplegats en sistemes cloud.

Ens agradaria que tingueres formació en enginyeria i si t'agrada estar renovant-te constantment amb bootcamps, volem saber més!

I si, a més, coneixes i tens experiència desenvolupant funcionalitats amb Node.js, Angular i amb tecnologies cloud, t'estem buscant!