Tècnic/a SAT

Alenta Equipo Provincia de Castellón

Tens formació en Electrònica, Mecatrònica o similar? Vols desenvolupar la teua carrera professional en un entorn tecnològic i multinacional? Aquesta oferta és per a tu!

Estem buscant un TÈCNIC/A SAT, per a empresa multinacional especialitzada en l'automatització de processos, situada a Castelló.


Funcions

La teua principal responsabilitat serà la posada en marxa i el manteniment predictiu i correctiu de les màquines (etiquetadores i embalatge) en les instal·lacions del client, tant a nivell nacional com internacional.

S'ofereix

El lloc ofereix la possibilitat de desenvolupar la teua carrera professional dins d'una companyia multinacional referent en el seu sector, a més d'un interessant paquet retributiu.

Requisits

Busquem a una persona apassionada del món de l'electrònica i del manteniment industrial, amb formació i coneixements d'Electrònica, Mecatrònica o similar, preferiblement amb experiència prèvia en assistència tècnica de maquinària. La persona seleccionada realitzarà viatges amb alta freqüència tant a nivell nacional com internacional per a realitzar assistència tècnica a clients. Es valorarà positivament tindre coneixements d'anglés.